Over ons

Bevlogen AI-specialisten van Hollandse bodem

Wij zijn degenen die het probleem oplosten omdat we niet wisten dat het onmogelijk was. Wij zijn nieuwsgierig. Wij zijn gedreven. Wij zijn vakidioten, de ontdekkers, bouwers en grensverleggers. Wij zijn Anonimizers.

Privacy proof publiceren voor iedereen

Het recht op privacy is een groot goed. Tegelijkertijd verwachten we transparantie van organisaties. Dit stelt ons voor een uitdaging. Wij vinden dat privacy proof publiceren beschikbaar moet zijn voor iedereen. Daarom bieden we een service die onafhankelijk werkt van structuren, super veilig is,  snel en eenvoudig te gebruiken is en waarbij je alleen betaalt voor wat je daadwerkelijk verwerkt. Wij anonimiseren documenten, afbeeldingen en video’s. En dat doen we goed.

Artificial Intelligence sinds 1985

Anonimizer is ontstaan vanuit AI bedrijf Bolesian. Bolesian werd in 1985 – al weer bijna vier decennia geleden! – opgericht als het eerste Artificial Intelligence bedrijf van Nederland. Sindsdien werken we keihard aan de ontwikkeling van Hybrid Artificial Intelligence, de volgende generatie in AI. Expertkennis en kennistechnologie zijn altijd onderdeel geweest van onze oplossingen. Door machine learning te combineren met kennistechnologie automatiseren we menselijke intelligentie.

Bescheiden van aard, met grootse plannen

Bij de Nederlandse Innovatie Prijs 2020 werd Bolesian uitgeroepen tot het meest innovatieve ICT-bedrijf van Nederland. De jury prees met name onze ontwikkelingen op het gebied van Hybrid AI, die ons wereldwijd een unieke leidende positie geven. Met Anonimizer wonnen we vervolgens de Nederlandse Privacy Award 2023 omdat we privacy proof publiceren beschikbaar maken voor iedereen. Dat is dus wat wij doen. Niet teveel bla, maar wel bergen wol. We lossen praktische problemen op voor onze klanten. Met onze intelligente Hybrid AI oplossingen krijgen we het voor elkaar!

AI4Good

Met onze ontwikkelingen en activiteiten willen we een positieve impact hebben. Wij zijn ervan overtuigd dat artificial intelligence een essentiële rol speelt bij het bevorderen van duurzame ontwikkelingen, bijvoorbeeld op het gebied van privacy. Natuurlijk hebben we als commercieel bedrijf een duidelijke winstdoelstelling, maar waarom zouden we onze AI-expertise niet gebruiken om tegelijkertijd van deze wereld een betere plek te maken?

Meer weten over Anonimizer, of je collega's overtuigen?

Bel ons

We zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

085 40 14 270

Plan een demo in

Benieuwd hoe Anonimizer jouw organisatie kan helpen? Tijdens een demo van een uur vertellen we graag meer. Online via Teams, of op locatie. Geheel vrijblijvend en kosteloos.