Mobile

Snel en veilig bestanden anonimiseren

Vertrouwd door onder andere:

Automatisch ongestructureerde informatie anonimiseren

Anonimizer vindt automatisch namen, adressen, contactgegevens, bankrekeningnummers, burger service nummers, btw-nummers in documenten en lakt deze af. Ideaal voor het privacy proof publiceren van vergunningen, bouwtekeningen, rapporten, brieven etc.

Anonimizer helpt ons om voor de Wet Open Overheid transparant te communiceren en tegelijk privacy te beschermen.

Saskia Gerritsen
Concerndirecteur Gemeente Groningen

Ook anonimiseren van afbeeldingen

Anonimizer verwerkt niet alleen documenten. Kentekens van voertuigen en gezichten van personen worden moeiteloos gevonden in foto’s en door middel van blurren vakkundig onherkenbaar gemaakt. Of het nu gaat om een paar foto’s of een hele beeldenbank. Anonimizer maakt ook afbeeldingen moeiteloos AVG-proof.

Met Anonimizer kunnen we de privacy van onze beeldenbank eenvoudig op orde houden.

Rogier Bakker
Applicatiebeheerder Waterschap Hunze en Aa’s

Unieke service voor anonimiseren van video's

Anonimizer kan ook video-opnames anonimiseren. Frame na frame wordt vakkundig geanalyseerd. We vinden kentekens van voertuigen en gezichten van personen om deze daarna te blurren. Of het nu gaat om een paar seconden video of een avondvullend programma. Anonimizer klaart de klus.

Efficiënt omgaan met uitzonderingen

Uitzonderingen op het anonimiseren leg je eenvoudig vast in een allow-list of een deny-list. In de allow-list zet je begrippen die altijd mogen blijven staan, bijvoorbeeld het bezoekadres of algemeen telefoonnummer van je organisatie. In de deny-list zet je begrippen die altijd moeten worden weggelakt.

Met Anonimizer publiceren we onze bestemmingsplannen moeiteloos AVG-proof.

Sander Roelofs
Informatieadviseur Gemeente Rijssen-Holten

Eenvoudig nabewerken met de editor

Met de Anonimizer Editor kun je eenvoudig handmatig aanpassingen doen in geanonimiseerde documenten. Dit is erg handig om bijvoorbeeld aanvullend zienswijzen te anonimiseren. 

Winnaar van de Nederlandse Privacy Award 2023!

Nederlands bedrijf, met servers op Nederlandse bodem. Onze werkwijze en systemen zijn gecertificeerd en voldoen aan de principes van ISO 27001. Hiermee voldoen we ook automatisch aan de inhoud Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO). Voor ons werk zijn we beloond met de Nederlandse Privacy Award 2023. Daar zijn we trots op.

Meer weten over Anonimizer, of je collega's overtuigen?

Bel of mail ons

We zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

085 40 14 270