Voldoe moeiteloos aan privacy-wetgeving met Anonimizer

Anonimizer is de meest geavanceerde service voor het veilig, verantwoord en snel automatisch anonimiseren van uw documenten, afbeeldingen of video

  • Automatische identificatie van persoonlijke gegevens, nauwgezet behandeld conform privacy-wetgeving (AVG/GDPR).
  • Resultaten gebaseerd op menselijke expertise en wettelijke regels en altijd volledig te verantwoorden.
  • Snel inzetbaar voor bulkverwerking of als cloud-based service.
  • Praktisch in gebruik door web-interface of via API te koppelen aan DMS of zaaksysteem.

Light Edition

Laagdrempelige service voor het eenvoudig anonimiseren van documenten (PDF) conform de AVG. Werkt met ongestructureerde informatie en is onafhankelijk van sjablonen of andere vaste structuren. Gebruikt geavanceerde natuurlijke taalverwerking (NLP) om persoonlijke gegevens te identificeren en deny- en allow-lijsten om uitzonderingen op de AVG te verwerken. Documenten uploaden, verwerken en downloaden via een beveiligde web-interface.

Professional Edition

De professionele editie van Anonimizer. Gebruikt geavanceerde natuurlijke taalverwerking (NLP) om persoonlijke gegevens te identificeren. Biedt de mogelijkheid om voor verschillende documentklassen verschillende anonimiseringsstrategie√ęn te hanteren, gebaseerd op deny-lists, allow-lists en domeinspecifieke kennisregels. Behalve via de web-interface is de Professional Edition ook via een API te koppelen aan uw zaaksysteem of DMS.

Visual Edition

Service voor het oplossen van privacy-conflicten in visuele data. Anonimizer voor het anonimiseren van visuele data werkt met zowel losse afbeeldingen als met video-formaten. Gebruikt machine learning-algoritmen om automatisch personen en voertuigen en teksten te detecteren. Kan afbeeldingen anonimiseren door gericht te blurren of te lakken.

In drie stappen naar privacy-proof data

Stap 1 Configureer

We richten voor uw organisatie een eigen veilige virtuele omgeving in. Samen met uw deskundigen stellen we vast welke tekstuele gegevens of visuele objecten er gedetecteerd moeten worden en hoe hiermee moet worden omgegaan (negeren, aflakken, blurren). Regels voor anonimiseren leggen we vast in het Anonimizer-kennismodel (Professional Edition).

Stap 2 Review

Op basis van een representatieve verzameling documenten, afbeeldingen of videofragmenten valideren we de werking van het anonimiseringssmodel. De bevindingen voeren we terug in Anonimizer zodat het systeem leert om nog sneller en beter uw gegevens te verwerken.

Stap 3 Verwerk

Wanneer Anonimizer naar behoren werkt, kan er productie worden gedraaid. Anonimizer verwerkt bestanden los of in bulk, met de speciale web-interface of via een API. De API kan worden aangepast zodat de verwerking goed aansluit op uw DMS of zaaksysteem.