Voldoe moeiteloos aan privacy-wetgeving met Anonimizer

De meest geavanceerde service beschikbaar voor het veilig, verantwoord en snel automatisch anonimiseren van uw documenten, afbeeldingen of video

  • Automatische identificatie van persoonlijke gegevens, nauwgezet behandeld conform privacy-wetgeving.
  • Resultaten gebaseerd op menselijke expertise en wettelijke regels en altijd volledig te verantwoorden.
  • Snel inzetbaar voor bulkverwerking of als cloud-based service.
  • Praktisch in gebruik door web-interface of via API te koppelen aan DMS of zaaksysteem.

Anonimizer Tekstueel

Service voor het anonimiseren van documenten. Werkt met ongestructureerde informatie en is onafhankelijk van sjablonen of andere vaste structuren. Gebruikt geavanceerde natuurlijke taalverwerking (NLP) om persoonlijke gegevens te identificeren. Maakt gebruik van kennisregels om anonimiseringsstrategieën in te stellen.

Anonimizer Visueel

Service voor het oplossen van privacy-conflicten in visuele data. Werkt met zowel losse afbeeldingen als met video-formaten. Gebruikt machine learning-algoritmen om automatisch personen, voertuigen en teksten te detecteren. Kan afbeeldingen anonimiseren door gericht te blurren of te lakken. Maakt gebruik van kennisregels om anonimiseringsstrategieën in te stellen.

In drie stappen naar privacy-proof data

Stap 1 Configureer

Samen met uw deskundigen stellen we vast welke tekstuele gegevens of visuele objecten er gedetecteerd moeten worden en hoe hiermee moet worden omgegaan (negeren, aflakken, blurren). Deze regels voor anonimiseren leggen we vast in het Anonimizer-kennismodel.

Stap 2 Review

Op basis van een representatieve verzameling documenten, afbeeldingen of videofragmenten valideren we de werking van het anonimiseringssmodel. De bevindingen voeren we terug in Anonimizer zodat het systeem leert om nog sneller en beter uw gegevens te verwerken.

Stap 3 Verwerk

Wanneer Anonimizer naar behoren werkt, kan er productie worden gedraaid. Anonimizer verwerkt bestanden los of in bulk, met de speciale web-interface of via een API. De API kan worden aangepast zodat de verwerking goed aansluit op uw DMS of zaaksysteem.